10 gode grunner

10 gode grunner til å få tilbud fra oss.

Spør Advokaten nå. Få tilbud.Det er 10 gode grunner til å finne din advokat gjennom Spor-Advokaten.no:

1. Du er fullstendig anonym
Ditt navn, adresse og andre personlige opplysninger forblir taushetsbelagte hos oss.
 
2. Det er kjapt og lett
Vår tjeneste er hurtig og lett å bruke. Advokatene og advokatfirmaene leser din henvendelse og kontakter deg med et tilbud.
 
3. Det er ingen forpliktelser
Du er ikke forpliktet til å bruke eller kontakte en advokat gjennom vår tjeneste. Du vil motta tilbud fra kvalifiserte advokater, men du bestemmer selv om du vil gi oppdrag til de advokatene vi presenterer for deg.
 
4. Våre advokater er sjekket på forhånd 
Spor-Advokaten.no bruker kun kvalifiserte advokater. Gjennom vår kvalitetssjekk undersøker vi alle advokater tilknyttet oss.
 
5. Tenk deg om, før du bestemmer deg
Du bestemmer fullt og helt, om og hvem du vil bruke. Ta deg tid og vurder det i ro og fred hjemme.
 
6. Advokatene har lest din henvendelse
Hver advokat har allerede lest din henvendelse og er interessert i at hjelpe deg. På den måten unngår du å fortelle om din sak til advokater som likevel ikke matcher ditt behov for juridisk bistand. Og du slipper samtidig å fortelle om din sak igjen og igjen til flere forskjellige advokater.
 
7. Vi gir tilbud over hele landet 
Spor-Advokaten.no dekker hele landet, og det kommer hele tiden flere og flere advokater med. Mye kan i dag kan i dag gjøres over telefonen og via e-post. Men til sist bestemmer du selv. Hvis det er viktig for deg at advokaten bor i nærheten, så står du fritt for at velge nettopp en slik advokat.

8. Bruk magefølelsen
I saker hvor det er bruk for advokathjelp, kan det være nyttig å bruke magefølelsen. Kjenn på at det valget du tar er rett for deg.

9. Vår tjeneste er gratis
Vår tjeneste er helt gratis for deg som bruker, uansett om du er en person eller en virksomhet. Du avtaler selv pris og andre vilkår med den advokaten du velger. Det er en privat sak, som ikke vi har noe med.

10. Du har ingenting å tape
Du har ingenting å tape på å benytte deg av Spor-Advokaten.no. Ingen forpliktelser, ingen bindinger, ingen overraskelser.

Be om tilbud her.

Arbeidsrett, oppsigelse og arbeidsmiljøloven

Spør oss og vi hjelper deg dersom:

- Du er redd for å bli sagt opp.
- Du har blitt sagt opp.
- Du har blitt avskjediget.
- Du har andre problemer i forbindelse med arbeidsmiljøloven.

Hvis en oppsigelse / avskjed er usaklig, kan du kreve erstatning. Erstatningen fastsettes ut fra en samlet vurdering. Utgangspunktet er det økonomiske tap du har lidt. Vanligvis vil erstatningene ligge mellom det som tilsvarer 1-12 måneders lønn.

Send e-post, få svar. Spør advokat om arbeidsmiljøloven

Les mer »
 

Bruk skjemaet nedenfor og få gratis svar. Spørsmål blir besvart av juridiske eksperter og advokater. Skriv nøyaktig og detaljert, slik at svaret blir mest mulig riktig. Du vil motta svar innen 5 virkedager. Tjenesten er gratis.

Navn: *
Adresse: *
E-post: *
Telefon: *

Din henvendelse: *
* Fyll ut